Podcast Inspiratieverhalen chronisch ziek en ondernemen

De insteek van de podcast is om jou als luisteraar te inspireren en de mogelijkheden die er zijn al heb je gezondheidsproblemen. De naam van de podcast ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen’ is niet zomaar ontstaan. Ik kamp met gezondheidsproblemen en doordat ik ondernemer ben, kan ik hier beter mee omgaan. Als virtueel assistent werk ik met samen met andere bedrijven. Ik ben ondernemer en dat voelt fantastisch! Ik wil nooit meer anders.

Goed om te weten: elke eerste zondag van de maand komt er een nieuwe podcast online.

Podcast afleveringen Inspiratieverhalen chronisch ziek en ondernemen?

De eerste afleveringen van de podcast Inspiratieverhalen gaan over het chronisch ziek, uitgebreid in gesprek daarover met aansluitend met wat voor inspirerend iemand doet. Vanaf het jaar januari 2023 is er een grote verandering geweest en dat zul je ook merken aan de podcast hoe het vorm is gegeven. Na een tijdje gebruik ik geen intro meer, deuntjes enzo. Met wie ik in gesprek ben, bepaald samen met mij de titel van de podcast, levert zijn/haar intro aan, vier vragen die gesteld worden in de podcast, drie tips voor de luisteraard met aansluitend een levensles.

Podcast Inspiratieverhalen chronisch ziek en ondernemen

Inspiratieverhalen voor de podcast

Op mijn Instagram account van Inspiratieverhalen volg je accounts en zij mij. Een keer in de zoveel tijd ga ik weer kijken wie mij volgen en dan ga ik hun pagina bekijken. Soms sla ik bepaalde pagina’s/personen meteen op. Aan de hand van hun account, website en gesprekken ga ik kijken of we een match zijn om een podcast op te nemen voor ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen’. In de bovenstaande alinea heb ik al verteld hoe de podcast anno 2023 eruit ziet.

Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen. En nu?

Op 6 juni 2021 heb ik de podcast gelanceerd en het is nu uitgegroeid tot een platform waar ik onwijs trots op ben. Ik heb zoveel kennis en inspiratie mogen delen en dat niet alleen…. ik heb er ook veel van geleerd. En nu? In de toekomst wil ik ook de verhalen gaan delen op YouTube. Stapje voor stapje.

Link naar Spotify ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen.’

Link naar Springcast ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen.’

Volgende blog: dinsdag 29 augustus; omgaan met pijn.

Boeken

‘Inspiratieverhalen’

‘Op mijn voorwaarden’

Blogs Inspiratieverhalen

Zingeving in je werk

Zingeving is de sterkst bepalende factor voor het verbeteren van mijn gezondheid Het ondernemen zorgt

Medicijnen en ik

Medicijnen heb ik lang als hét antwoord gezien. Heel lang. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit.

Meer bereik

Het doel van Inspiratieverhalen is dat ik meer bereik kan creëren zodat anderen geïnspireerd raken