Meer bereik

Het doel van Inspiratieverhalen is dat ik meer bereik kan creëren zodat anderen geïnspireerd raken om te doen waar ze energie van krijgen. Wat zijn de mogelijkheden wanneer je gezondheidsproblemen hebt op het gebied van werk en gezondheid.

Meer bereik Kim Feenstra

Op woensdag 26 juli postte Kim Feenstra op haar Instagram een oproep dat ze haar platform wil delen met andere inspirerende vrouwen. Om elkaar te helpen (samen met OnePlus). Support woman. Ik heb het formulier ingevuld met mijn verhaal, mijn passie, mijn liefde om anderen te willen helpen. Ik ben uitgekozen (zoals je ziet op de foto). Onwijs gaaf. Kim is een onwijs lief, leuk, grappig, inspirerend en leuk persoon. Wat een fijne en mooie ontmoeting. Dankbaar dat ik met Kim en haar team heb mogen samenwerken.

Even op de foto en een kleine interview dacht ik, dan ben ik klaar. De foto klopt, interview ook, maar dan wel met beeld. Goshhh ik kan je vertellen. Ik was hier niet op voorbereid, maar hee dat was ook niet nodig. Vertellen over mijn passie vergt geen voorbereiding, ik doe dit met liefde. Heel veel liefde. Het interview was interessant over hoe mijn passie voor Inspiratieboeken is ontstaan, hoe ik het uitdraag en mijn missie. De foto en zelfs een video gemaakt, ik ben erg benieuwd naar de beelden.

Mijn gevoel zet mijn passie niet in de weg om meer bereik te creëren

Al ben ik momenteel niet tevreden met mijn lijf, ik weet dat ik mijn passie uitdraag om jou te bereiken. Het stapje te zetten om goed voor jezelf te zorgen. Te geloven in jezelf. Kansen te zien en nog veel meer. Ik ben ondertussen met mijn lijf bezig om fitter te worden en tevreden. De beelden en foto’s zijn slechts een moment opname en het doel is duidelijk.

meer bereik

Indonesië, Bali

Het is nooit een droom van mij geweest om naar Bali te gaan, het is een samenloop van hoe het leven kan gaan. Nu ga ik toch écht naar Bali. Even alle indrukken van afgelopen maanden en komende weken verwerken. Een passie is mooi en waardevol, de rust zorgt weer voor ruimte. In november ben ik 3 weken in Bali en ik schrijf er een blog over, misschien wel meer haha.

Podcast

Meer informatie over de podcast.

Link naar Spotify ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen.’

Link naar Springcast ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen.’

Blog

Volgende blog: 21-09-2023

Blogs Inspiratieverhalen

Zingeving in je werk

Zingeving is de sterkst bepalende factor voor het verbeteren van mijn gezondheid Het ondernemen zorgt

Medicijnen en ik

Medicijnen heb ik lang als hét antwoord gezien. Heel lang. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit.