Vicky de Groot | Inspireert levensontdekkers

Het leven zit vol met verrassingen; zowel aangenaam als minder denderend. Als klein meisje had ik allerlei ideeën over hoe ik mijn leven zou inrichten, maar helaas liep dit door mijn chronische ziekte compleet anders. Hoe dat verliep en welke keuzes ik heb gemaakt om toch voluit te leven en gelukkig te zijn? Ik deel met liefde mijn verhaal met jou.

Mijn absolute missie

Bij de pakkenneer gaan zitten? Daar doe ik niet aan. Ja, ik ben ziek geweest, maar daardoor laat ik mij niet klein krijgen. Sterker nog: het heeft een vechter van mij gemaakt. Er ontstond in mij een brandend verlangen om anderen te inspireren, zodat zij kunnen zien dat er zoveel meer mogelijk is dan dat er aanvankelijk wordt gedacht. Wanneer je chronisch ziek bent, krijg je te maken met beperkingen, maar ik heb geleerd om te kijken naar mijn kracht en de mogelijkheden om zo alsnog mijn dromen na te jagen. Mijn verhaal – en die van anderen – besloot ik in inspiratieboeken te delen. Het voelt als een missie om anderen aan te moedigen om hun dromen na te jagen; hoe groot of klein die ook mogen zijn.

Hoe het begon

Werken in loondienst voelde voor mij als een constante strijd. Meedoen met de rest en op een hoge energieke frequentie doordenderen, was te zwaar voor mij en anderen bijbenen bleek niet haalbaar. Hierdoor kreeg ik regelmatig met blikken van teleurstelling te maken en daardoor groeide bij mij de druk om aan verwachtingen te voldoen enorm. Ik ging regelmatig over mijn grens, maar liet anderen ook over mijn grenzen gaan. Mijn gezondheid kreeg hierdoor de rekening gepresenteerd waardoor ik regelmatig uitviel en dan door onder andere mijn innerlijke criticus weer flink naar beneden werd gehaald. Het was een vicieuze cirkel waaruit ik niet kon ontsnappen en het leek alsof ik in een leven gevangen zat dat niet het mijne was.

Het roer om

Maar toen koos ik voor mezelf en gooide het roer om. En raad eens? Mijn gezondheid begon te herstellen op manieren waarvan ik dat nooit had durven dromen. Meer bewegen en aan de slag gaan als ondernemer – zodat ik mijn eigen uren in kon delen en mijn energie kon verdelen – bleek mijn weg naar vrijheid. Soms voelt het als een wonder: ik werk nu op mijn voorwaarden en heb bijna geen medicatie meer nodig. De keuze voor zelfstandigheid gaf me de kracht om te dromen, iets dat ik voorheen niet voor mogelijk had gehouden.

Mijn missie

Mijn missie, dat is anderen inspireren en zo de wereld een stukje mooier maken. Mijn intuïtie volgen is hierbij cruciaal. Niet alleen voor mijn gezondheid, maar ook voor mijn geest. Het pad dat ik bewandel is niet altijd eenvoudig, maar ik blijf bij alle keuzes die ik maak altijd dicht bij mijn gevoel.

Op avontuur. Ga je mee?

Mijn verhaal gaat verder en is als een reis vol ontdekkingen en liefde voor het leven. Vandaag de dag durf ik te dromen. Zelfs groter dan ooit tevoren. Het voelt als een nieuwe start die is gevuld met hoop en ontzettend veel liefde voor zowel anderen als mezelf. En dat gun ik jou ook, want de mogelijkheden zijn eindeloos als je om durft te denken. Hoe? Door op te staan uit de schaduw van beperkingen en de kracht van mogelijkheden te omarmen. Ontdek hoe mijn reis naar vrijheid – en dat van anderen – jou kan inspireren. Verken de wereld van mogelijkheden in mijn inspiratieboeken, events en laat je meeslepen door echte verhalen in de podcast ‘Inspiratieverhalen´.

Gratis voor jou!

Ik deel graag 24 tips en levenslessen uit de podcast ‘Inspiratieverhalen’.

Klik hier om te downloaden.

Contactgegevens

Telefoon: 06-15695994

Mail: info@inspiratieverhalen.nl

KVK-nummer: 813336691

 

© 2021-2024 Alle rechten voorbehouden | Inspiratieverhalen