Blog Inspiratieverhalen online

Blog Inspiratieverhalen: bloggen staat al een tijd op mijn lijstje, vandaag 24 augustus 2023 staan de eerste drie blogs online. Wat je kan verwachten? Vervolg van alle komende Inspiratieverhalen, inspiratieboeken, podcast updates, gezondheid en ondernemen. Zal het perfect geschreven zijn? Nee, want zo ben ik niet. Waarom doe ik het dan wel? Omdat ik het leuk vindt, meer mensen inspireren en bereiken.

Blog Inspiratieverhalen en inspiratieboeken

Inspiratieverhalen is het eerste boek wat ik heb gebundeld met verhalen van inspirerende chronisch zieke ondernemers. Inspirerend? Absoluut! Online te bestellen maar eerst;

Deze doorzetters vertellen wie ze zijn, wat ze doen, hoe zij tot het besluit zijn gekomen om dit werk te gaan doen en hoe zij dit combineren met hun ziekte.

Zit je in een situatie, dat je eigenlijk wel weet dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen maar nog niet weet wat je wil en/of twijfelt om te gaan ondernemen? Dan is dit boek zeker bedoeld voor jou.

Het zijn échte boeken, als je ze ziet, vasthoudt… het hele geheel. Natuurlijk wist ik wel hoe het boek eruit ging zien, maar je eerste boek vasthouden, is toch echt wel bijzonder. De eerste druk 2020 is uitverkocht. De tweede druk komt eraan!

Bestel hier het boek.

Op mijn voorwaarden

Na het eerste boek ‘Inspiratieverhalen’ is er nu het tweede boek online ‘Op mijn voorwaarden’. Voluit leven terwijl je fysiek wordt uitgedaagd, hoe doe je dat? Welke keuzes maak je, vrijwillig of gedwongen? Wat betekent een diagnose voor de rest van je leven? En hoe ga je om met werk, hobby’s of een gezinsleven? 🤔

In “Op mijn voorwaarden” vertellen achttien mensen met een uitdaging op het gebied van hun gezondheid hoe zij hun leven zo inrichten dat het voor hen werkt. Hoe zij plezier kunnen hebben en houden in wat ze doen. Of ze nu in loondienst werken, gedeeltelijk als zelfstandige werken of volledig ondernemen. Ze laten ieder op hun eigen manier zien dat een leuk leven niet per se eindigt bij een blijvende beperking of diagnose.

Bijzonder? Ja, dit keer is er een boeklancering die plaatsvindt op vrijdag 27 oktober. De medeschrijvers ontmoeten, het boek persoonlijk overhandigen en de gelegenheid om te netwerken. Een bijzonder moment waar ik erg naar uit.

Bestel hier het boek.

Elke week een nieuwe blog op inspiratieverhalen.nl online!

Podcast. Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen

Op 6 juni 2021 heb ik de podcast gelanceerd met de gedachte dat ik in gesprek ga om de luisteraar te inspireren en te motiveren. Je eigen leven creëren, door te denken in mogelijkheden. Inmiddels heeft de podcast ook al een transformatie gehad, zowel uiterlijk, intro en ook de host, IK dus, door alles wat ik heb mogen leren tot de dag van vandaag.

Link naar Spotify ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen.’

Link naar Springcast ‘Inspiratieverhalen; chronisch ziek en ondernemen.’

Inspiratieverhalen blog

Blogs Inspiratieverhalen

Zingeving in je werk

Zingeving is de sterkst bepalende factor voor het verbeteren van mijn gezondheid Het ondernemen zorgt

Medicijnen en ik

Medicijnen heb ik lang als hét antwoord gezien. Heel lang. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit.

Meer bereik

Het doel van Inspiratieverhalen is dat ik meer bereik kan creëren zodat anderen geïnspireerd raken